Πρόσκληση στις συναντήσεις Β2Β

b2bΣτις 10 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθούν στα Λουτρά Αιδηψού, για πρώτη φορά, συναντήσεις Β2Β (back to back) με τουριστικούς πράκτορες που έδειξαν ενδιαφέρον για την περιοχή μας.

Κάθε επιχειρηματίας της περιοχής θα μπορεί να λάβει μέρος ώστε να παρουσιάσει το κατάλυμά του, είτε αυτό είναι ξενοδοχείο είτε ενοικιαζόμενα.

Οι συναντήσεις θα είναι συνεχόμενες με περίπου 20 πράκτορες (όπως γνωρίζουμε ως σήμερα) και διάρκειας το ανώτερο 10 λεπτών η κάθε μία.
Ο υπεύθυνος κάθε καταλύματος θα πρέπει να μιλά Αγγλικά και να έχει υλικό στην Αγγλική Γλώσσα σε τουλάχιστον 30 αντίτυπα.

Θα πρέπει όσοι ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε το κατάλυμα σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας ούτως ώστε να σας δοθεί σειρά προτεραιότητας και συγκεκριμένη ώρα έναρξης παρουσίασης.
Ο αριθμός των επιχειρήσεων που μπορούν να λάβουν μέρος είναι περιορισμένος και γι’ αυτό θα πρέπει σύντομα να μας ενημερώσετε σχετικά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται Αγγλικά θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφραστή που μπορούμε να σας παρέχουμε με επιπλέον χρέωση 20 ευρώ.

Υπεύθυνη: Κάππα Ευστρατία
Τηλ. Επικοινωνίας: 2226023785